Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Profi Bautechnik Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompa de sapa GB Mixman Neo D4 BS
Brand
GLAAP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GB Mixman Neo D4 BS / Dynamic - este combinatia perfecta dintre calitate,eficienta si siguranta, conceputa de catre Fritz Brinkmann, inventatorul pompei de sapa.

Sub noua capota GFK, veti gasi visul oricarei companii de service, toate componentele sunt simple si usor accesibile, capota se deschide aproape complet peste unitatea de motor si compresor. Noul MIXMAN NEO este ecologic si robust si perfect adaptat operatiunilor de santier.

Noul motor Hatz Diesel 3H50TICD indeplineste cel mai recent standard european de emisii STAGE V si, cu un consum specific de doar 220 g/kWh, este unul dintre cele mai economice din clasa sa. Cu aceste valori, MIXMAN NEO stabileste noi standarde in randul motoarelor masinilor de constructii, uita de funingine si fum la pornire sau in timp ce motorul functioneaza. Viteza constanta economiseste combustibil si are o uzura redusa, ceea ce faciliteaza munca zilnica pe santier.

Echipamentul perfect este la fel de convingator ca simplitatea de operare. In ciuda tehnologiei common-rail care vine cu o multime de controlere, panoul de control al motorului este usor si usor de inteles de operat doar prin atingerea unui buton.

Unitatea de compresor Atlas Copco GB-45 instalata in MIXMAN NEO, cu un debit de aer cuprins intre 4.5 - 5.7 mc/min, combina robustetea necesara utilizarii pe santier, cu puterea maxima.

Motorul diesel Hatz 3H50TICD poate fi utilizat pana la o turatie maxima de 2850 rpm.

MIXMAN NEO functioneaza la putere maxima chiar si la caldura extrema. Aerul cald generat este evacuat optim in fata prin capota si sasiu, in timp ce aerul de racire necesar este aspirat in interior din partea superioara a capotei.

Unitatea motor-compresor porneste fara sarcina, ceea ce protejeaza in special motorul de pornire al motorului si asigura o pornire lina a masinii.

Malaxorul este pornit manual printr-un buton robust de pe unitatea de control, crescand astfel siguranta noului MIXMAN NEO si oferind utilizatorului control total asupra masinii in orice moment.

Unitatea de comanda pneumatica speciala conceputa pentru productia de sape garanteaza ca intreaga iesire a aerului este intotdeauna disponibila pentru livrarea sapei. Un manometru din interiorul masinii va permite sa verificati oricand puterea hidraulica a unitatii. Manometrul exterior va permite sa verificati intotdeauna presiunea compresorului si a vasului de amestec.

Acesti factori, combinati cu designul compact, permit lui MIXMAN sa lucreze in liniste, ecologic si cu uzura redusa. Acest lucru face munca usoara.

Rezervor de amestec sub presiune: Rezervor de amestec sub presiune 265 litri brut / 200 litri net, fabricat in Europa, si dotat cu placi de uzura.

Evacuare material din cuva - pe mijloc ca standard, iesire frontala disponibila optional

Inaltime de umplere: 420 mm

Cadru/sasiu: sasiu robust de fabricatie germana, cu pereti de 5 mm, acoperire speciala pentru protectie optima impotriva coroziunii (impotriva ruginei), de inalta calitate

Radiator: Radiatorul poate fi curatat cu usurinta datorita gratarului detasabil, trebuie slabite doar 4 suruburi, nu sunt necesare unelte.

Nivel de zgomot in dB: ca. 99 dB(A)

Sasiu: axa ALKO cu versiunea 2t (intarita) (tub de osie mai puternic), anvelope si jante intarite, adaptate la axa 2t.

Capota: GFK (din constructia masinii) cu cadru din aluminiu ranforsat pentru o stabilitate optima a capotei, balamale din otel inoxidabil.

Prize mari de aer pentru racirea aerului din capota, aerul cald poate iesi cu usurinta atunci cand masina este oprita, asigurand o repornire lina.

Prize mari de aer pentru aerul de evacuare cald atat in capota, cat si in sasiu, indreptate spre fata.

Telecomanda radio:

Noul design inteligent si bine gandit creeaza noi spatii de depozitare si ofera acces usor.
Pe langa telecomanda plasata inteligent, pot fi diverse materiale plasat in zona din spate a masinii pentru transport in siguranta.
Transmitatorul este foarte usor de utilizat si poate fi schimbat cu usurinta
Din Gura in Gura